Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A jövő
  2021-10-28 06:24:09, csütörtök
 
  Orbán a következőket mondta a minap: ,,Nem szeretnék zsákbamacskát árulni, az előttünk álló hónapok az idősek számára nehezebbek lesznek, mert az ország választópolgárai úgy döntöttek, hogy ősszel nem zárjuk le Magyarország működését, hanem folyamatosan működésben tartjuk az intézményeinket, az iskoláinkat, a munkahelyeinket."
Vagyis:
1. Egy olyan ,,konzultációra" hivatkozik, amelyre alig több, mint az ország egyötöde válaszolt.
2. Egy olyan ,,konzultációra" hivatkozik, ahol azt a benyomást keltik, mintha a válaszadók valamennyien, vagyis 1,8 millióan, teljes egységben, vagyis 100%-ban a kormánynak tetsző válaszokat adták volna meg.
3. Egy olyan ,,konzultációra" hivatkozik, amelyre a leadott válaszok nem ismertek, az eredmény nem igazolt és nem bizonyított, s amelynél felmerült, hogy a válaszok egy részét robot segítségével, azaz csalással állították elő.
4. Egy olyan "konzultációra" hivatkozik, amelynél nem tudni, hogy milyen volt a válaszok megoszlása egyik vagy másik kérdésben.
5. Egy olyan ,,konzultációra" hivatkozik, amely még augusztusban zárult le, vagyis a viszonylag békés és nyugodt nyári időszakban, azaz jóval azelőtt, hogy a vírus második hulláma, vagyis a jelen trendje és a mostani adatok ismertté váltak volna, s a válaszadók megismerhették volna a hazai és nemzetközi szakemberek mostani álláspontját és előrejelzéseit.
6. Egy olyan ,,konzultációra" hivatkozik, amelyet epidemológiai kérdésben kértek ki a lakosságtól. Vagyis súlyos járványügyi kérdésben dönthettek a lakatosok, a gázszerelők, a vidámparki körhintások, a Balassi-kutatók, a sportpályák szertárosai, néhány Hegel-kutató, kínai nyelvtanárok és persze nem utolsó sorban a Színház- és Filmművészeti Egyetem kinevezett kuratóriumának tagjai, beleértve a két olajos szakembert.
7. Egy olyan ,,konzultációra" hivatkozik, amelyre így kívánja áthárítani a felelősséget. Ezzel az erővel megnemzetikonzultáltathatja legközelebb, hogy mire szavaz a dolgozó magyar nép, milyen legyen a paksi atomerőmű védelmi rendszere, milyen legyen a tervbe vett dunai híd szerkezeti megoldása, s Józsi bácsi prosztatabántalmai konzervatív úton kezelendők-e, avagy következzék a műtéti beavatkozás?
8. Egy ,,konzultációra" hivatkozik, holott az emlékeim szerint azért lettek megválasztva, hogy megfelelő szakemberek szakértelmére és felkészültségére támaszkodva kormányozzanak, s viseljék valamennyi döntésük súlyát és felelősségét.
És közben dől a pénz a szeretgetett egyházaknak (kivéve annak, amelyik kórházat, iskolát, óvodát és hajléktalanszállót tart fenn a rászorulók, a mélyszegénységben élők számára), dől a pénz Ráhel divatbizniszébe, dől a pénz a zsebükbe, és a miniszterelnök arról szónokol, hogy az idősekre nehezebb napok várnak, mert így döntött az ország. Egyötöde. Ha egyáltalán. Robottal rásegítve. Augusztusban.
Nehéz napok várnak az idősekre. Melegen búgó, behízelgő, szép eufemizmus. Mondhatta volna szebben, kis lovag. Például úgy, hogy hadd hulljon a férgese!
A magyar történelem egyik legaljasabb, legkártékonyabb és legcinikusabb kormányáról van szó.

Gábor György

Tekintetes főméltóságú méltóságos Orbán Viktor úr! Te büdös paraszt. Hogy a ragya rohassza le a bürkéd, a devla kínozza bensődet, a rák zabálja fel azt a pókhasad, Te bűzlő pöcegödör, te. Anyádba szakadt volna a fejed mikor átvergődtél a szülőcsatornán, mégis kinek képzeled magad? A szemeid jojózzanak egy ötkilós kalapáccsal. Dübörgünk mi? Mit hazudol itten te pöcsköszörű. Bulgáriával versenyzünk az utolsó helyen szegénységben. Azt hazudod, azért vétózol ott a nagy Nyugaton, Brüsszelben, mert a 15%-os világadó a multikra, hátrányos lenne ránk jobbágyokra. Az a gaz multi elvinné a gyárat innen. Hová anyádba vinné mesélj? 140 ország akarja bevezetni te meg itt keresztbe fekszel. Meséld már el nekem egyszerű jobbágynak mert nem értem. Ha Európában, meg még száztizenhárom helyen egységes lenne a multikra kivetett adó, akkor mégis hová vinné el a gyárait az a büdös nyugati kapitalista? He? Viszont most nyalod a seggüket, adókedvezmény, állami támogatás nekik, meg stratégiai partnerség, mi meg aprópénzért dolgozunk nekik ők meg filléreket adóznak ide.. Az országnak meg semmi haszna belőlük mert úgy dübörgünk, hogy a nulla hozzáadott érték arra jó, hogy a sor végén Bulgáriával hadakozzunk az utolsó helyért. A jobbágyság lassan éhendeglik a nagy dübörgés közepette, ti meg ott a váraitokban zabáljátok kétpofára a zsíros libacombot. A mi pénzünkből. A kastélyaitok is a pénzünkből csaxólok. Ezt a 400 forintos jurót is elintézted nekünk Viktor, azóta meg csak kapkodjuk a fejünk a bótokba. Minden retek drága. Eddig a kis pénzecském kitartott a hó végéig, beosztással. DE, most hiába osztom be, 20-án elfogyok mint a zsákutcza. Jártál mostanában a bótokb,a Büdös bunkó? Egekben mindennek az ára, már nem is merem nézni mert a pénzes szütyőm egyből kiröhög. Te meg jössz itt azzal, hogy a háború az oka. Magyarország lecsúszásának meg te büdösbunkó. Most meg jössz, hogy ispán meg vármegye. Deres mikor lesz bevezetve? Pallos jog, első iccaka joga, és a többi úri huncutság mikor jön? Már megint miről akarod elterelni a figyelmet te kandisznó? Mesélj. Én az egyszerű jobbágy szólnék tekintetes nagyságos uraság. Ki és felhasználni a néped gyengeségét hiányosságait csak hogy maradjon a hatalmad, undorító dolog. Hogy a néped egyik felét már 20 éve nem tekinted magyarnak az meg még undorítóbb. A múltat visszahozni a jövő helyett az meg olyan hazaárulós. Ma épp panaszkodtak egyes jobbágyok, hogy nem tudják mi lesz, de szeptembertől nem lesz tanár a kölkeiknek a suliban mert majd mindenki elkezdett felmondani. A barátom idesanyja meg épp belehalt a várólistákba. Görény ember vagy uraság ez a véleményem, még ha deres is jár érte. Azért a közelembe még véletlen se próbálj meg kerülni, mert úgy még nyilvánosan nem küldtek el anyádba ahogy én akkor foglak dagadt disznó.





 
 
0 komment , kategória:  Hazám hazám 2.  
Címkék: választópolgárai, felkészültségére, intézményeinket, legkártékonyabb, munkahelyeinket, divatbizniszébe, megismerhették, száztizenhárom, kormányozzanak, kuratóriumának, előrejelzéseit, szülőcsatornán, miniszterelnök, konzultációra, epidemológiai, legcinikusabb, hiányosságait, szakértelmére, lecsúszásának, adókedvezmény, zsákbamacskát, filmművészeti, szeptembertől, szegénységben, nyelvtanárok, augusztusban, segítségével, valamennyien, várólistákba, szeretgetett, felelősségét, magyarország, felhasználni, kastélyaitok, felelősséget, következőket, következőket mondta, előttünk álló, idősek számára, ország választópolgárai, olyan „, ország egyötöde, benyomást keltik, válaszadók valamennyien, kormánynak tetsző, leadott válaszok, részét robot, válaszok megoszlása, viszonylag békés, vírus második, jelen trendje, mostani adatok, Filmművészeti Egyetem, Gábor György, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Png nő  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Csak a fogyatkozás látható  s immár én is felragyogva, ért...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Krisztinától  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Albert Einsteinről  Nem tudhatod  Boldog születésnapot a ma ünne...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png férfi  A jó emberek mindig szépek mar...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szívem tiéd  Szívem tiéd  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Paul David Tripp Április 20  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Paul David Tripp Április 20  Bertolt Brecht -től idézet  Esti kép  Akarat  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Leonardo da Vinci gondolata  Kövesd a cowboyt!  Egy hatékony szolga  Akik bántanak téged  Mi lenne ha  Nem méltó hozzád  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Jónás Tamás – Végtelen b...  Lóhere  Png kislány  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Ágai Ágnes – Csendélet  Akik bántanak téged  Jó éjszakát  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png férfi  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Gonosz démon-álarc  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szívem tiéd  Idő  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Paul David Tripp Április 20 
Bejegyzés Címkék
következőket mondta, előttünk álló, idősek számára, ország választópolgárai, olyan &#8222, ország egyötöde, benyomást keltik, válaszadók valamennyien, kormánynak tetsző, leadott válaszok, részét robot, válaszok megoszlása, viszonylag békés, vírus második, jelen trendje, mostani adatok, válaszadók megismerhették, vidámparki körhintások, sportpályák szertárosai, dolgozó magyar, paksi atomerőmű, tervbe vett, műtéti beavatkozás, emlékeim szerint, szeretgetett egyházaknak, mélyszegénységben élők, pénz Ráhel, miniszterelnök arról, idősekre nehezebb, magyar történelem, ragya rohassza, devla kínozza, fejed mikor, szemeid jojózzanak, ötkilós kalapáccsal, utolsó helyen, nagy Nyugaton, 15%-os világadó, gyárat innen, multikra kivetett, nulla hozzáadott, utolsó helyért, jobbágyság lassan, nagy dübörgés, váraitokban zabáljátok, zsíros libacombot, pénzünkből csaxólok, pénzes szütyőm, egyszerű jobbágy, néped gyengeségét, néped egyik, múltat visszahozni, jövő helyett, suliban mert, barátom idesanyja, választópolgárai, felkészültségére, intézményeinket, legkártékonyabb, munkahelyeinket, divatbizniszébe, megismerhették, száztizenhárom, kormányozzanak, kuratóriumának, előrejelzéseit, szülőcsatornán, miniszterelnök, konzultációra, epidemológiai, legcinikusabb, hiányosságait, szakértelmére, lecsúszásának, adókedvezmény, zsákbamacskát, filmművészeti, szeptembertől, szegénységben, nyelvtanárok, augusztusban, segítségével, valamennyien, várólistákba, szeretgetett, felelősségét, magyarország, felhasználni, kastélyaitok, felelősséget, következőket, panaszkodtak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 75 db bejegyzés
e év: 582 db bejegyzés
Összes: 34593 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2566
  • e Hét: 24856
  • e Hónap: 47123
  • e Év: 179677
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.